06 20 471 1030 ooravecz@gmail.com

Coaching

„A különös paradoxon az, hogy amikor elfogadom magamat olyannak, amilyen valójában vagyok, azután tudok változni.” Carl Rogers

Legtöbbször saját magunk állunk saját utunkban. A coaching fókuszált beszélgetések sorozata, amellyel megközelíthetsz és megoldhatsz olyan helyzeteket, amikor akadályba ütközöl egy-egy élethelyzetben. A módszer alapja, hogy mindannyiunk rendelkezik mindennel, ami a megoldáshoz számára szükséges. Én, a coach, tanácsadás helyett meghallgatlak, kérdezek és visszajelzek, így a felszínre hozhatod a témával kapcsolatos érzéseid és gondolataid, tudatosíthatod az akadályokat. Ezt követően kerül sor a változtatással kapcsolatos ötletelésre, tervezésre és megvalósításra, amelyben elkísérlek.

Az első, ingyenes alkalom arról szól, hogy felmérjük, tudunk-e együtt dolgozni. Ezt követően kerül sor a szerződéskötésre, amelyben rögzítjük az együttműködésünk kereteit. A kezdetekkor tisztázzuk az alkalmak számát, időtartamát és gyakoriságát, kialakítjuk, milyen témákon, milyen mélységben dolgozunk együtt. Egy-egy alkalom végén kérdéseket, feladatokat kapsz útravalóul, így a munka két ülés között is folytatódik.

A coaching témák kapcsolódhatnak a munkahelyi működéshez, amelyhez kapcsolódik a kommunikációs és vezetői stílusok, tárgyalástechnika és prezentációs készségek fejlesztése. Foglalkozhatunk karrierváltással, időgazdálkodással, stresszkezeléssel is. A magánélet témái között fordulhatsz hozzám az életmódváltással, a rendszeres és tudatos sporttevékenység kialakításával, párkapcsolati témákkal, önismereti kérdésekkel kapcsolatban.

Share This